mandag 2. august 2010

Ingen sydame akkurat

Jeg kan ikke skryte på meg å være spesielt god med håndarbeid. Men noe får jeg jo til, så nå lurer jeg på om de gamle dukene og stoffrestene jeg har rundt omkring, kunne gjort litt nytte for seg?

Det er veldig mange flinke og kreative bloggefrøkner der ute som syr så utrolig flotte puter, og nå har jeg litt lyst til å prøve meg på det også! Men må innrømme at det er litt skummelt det her, faren for at jeg skuffer meg selv underveis er stor.... Jeg har (litt!) liten tålmodighet og stiller ofte høye krav, så med tanke på hvor liten erfaring og naturtalent jeg har, er fallhøyden stor!

Men jeg liker å pusle med ting og prøve meg litt fram, så da får vel det være det viktigste, og ingen er vel født sydame heller, eller?!Tror uansett jeg skal gå på en liten stoffjakt, finne noe som bryter litt og ikke gjør det så sukkersøtt. Kanskje jeg kjøper noen fine bånd og remser som kan pynte opp litt også. Hm, lurer på når jeg skal sette i gang med dette jeg?!

Klem Ellen

2 kommentarer:

carina sa...

lykke til!!! gleder meg til å se hvor fint det blir :)
klem carina

Cecilie sa...

For noen fantastisk nydelige stoffer! Også elsker jeg den gamle nydelige krakken. Letter etter to sånne, men finner ingen steder... :/ Ha en fin torsdag! :)

Klem fra Cecilie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!