fredag 30. september 2011

"pimp" en vippestol

Vi, eller bebisen da, er så heldig og ha fått en vippestol av noen som ikke lenger trengte den til sine små som nå er store. Den har vi så klart tatt i mot med glede! Men etter litt fundering måtte jeg innrømme at jeg ikke var noen fan av de fargesprakende tøylekene som hang på den. Så jeg har derfor byttet ut Tigergutt, Nasse Nøff og Tussi, med disse!


Ellers beholder vi stolen som den er, vet den blir fin og ha etterhvert!
Lekene er kjøpt på Babyshop, H&M og Kremmerhuset, og knytt opp med hyssing.

Det er fredag!

2 kommentarer:

Karlotte sa...

Hallo frøken!

Så smart det var med en liten pimp! Kjenner meg igjen i at mye av barnesakene (og klær for den slags skyld!!) kan være litt vel grelle og tegneserieaktige ja. Da var det jo kjempesmart å ta en kreativ liten vri:-)

Flott moodboard også forresten, var noen favorittbilder jeg kjente igjen der selv!

Riktig god helg ønskes deg<3

Klem fra Karlotte

Myke minutter sa...

Lurt å pimpe vippestolen slik at den ble mer personlig :) Jeg har også veldig sterke preferanser på hva jeg liker og synes dessverre det er mye babyutstyr i grelle farger... Puten heter Bjørk og er kjøpt på Åhléns :) Kan godt være at de har den fortsatt. Jeg loddet forresten ut en slik pute i Give Away for en stund siden :) Det finnes også både gardiner og metervare i samme mønster. Har sett at flere bloggere har rammet inn stoffet og har det på veggen som et bilde, kjempefint! Ha en fortsatt finfin fredag og herlig helg! Dessuten lykke til med innspurt til baby :) Det er så koselig med redebygging!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!