lørdag 24. september 2011

sofa og bordHer skal kvelden tilbringes.

Har litt nye planer for et annet stuebord, er lei den sorte klumpen. Jeg vil ha noe lysere og lettere inn her. Stuen vår er liten og bordet, og ett par andre store svarte ting, tar mye oppmerksomhet (les: tv og skinnstol!!). Planen er å starte på det i morgen, så får vi se hvordan det blir! 

Sofaen er en traver, den er god og sitte i og jeg liker utseendet. Allikevel ønsker vi oss en ny, en med sjeselong og litt flere sitteplasser, og en som ikke er hvit. Hvit sofa er noe av det fineste jeg vet, men nå er jeg lei av å vaske trekkene... Inntil videre får den bli! 

God lørdag alle sammen!

5 kommentarer:

Christina Mari sa...

Hvit sofa er nydelig! Jeg har det selv,men jeg syns det er kjedelig å vaske trekkene om og om igjen. Så vi får se om det blir en annen farge på neste trekk. Jeg kjenner også at jeg skulle hatt flere sitteplasser,så tiden får vise.
Spennende å se hvordan sofabordet blir.
God lørdag.
Klem Christina

Karlotte sa...

Dette blir da et spennende prosjekt å følge!
Har hatt den samme sofaen, men i hjørnesofa i snart 10 år vi også. Er litt små lei den innimellom, men den er uslålig god å både sitte og ligge i - og en like uslåelig kvalitet! Har vært igjennom 3 stk hvite trekk og ble også rimelig lei av å vaske trekke etterhvert, men enig med deg: Hvit sofa ER FINT! Når IKEA kom med ny farge i grå her for ikke så lenge siden kapitulerte Karlotte og konverterte! Har fortsatt det hvite liggende da....!

Fortsatt FIN lørdag til deg!!

Klem fra Karlotte.

Lang Rekke sa...

Den sofaen har vi også, inntil videre. Ny snart bestilt. Den er veldig god da, og billig! Vi har det nye blomstrete trekket vi nå. Har du sett det?

Myke minutter sa...

Spennende å se hvordan det blir hos deg etterhvert! Vi gikk for mørk sofa og lyst bord sist og er fornøyd med det. Har mang en gang ønsket meg hvit sofa, men er litt lat så hyppig vasking av trekk synes jeg nok ville blitt kjedelig ;) Og siden vi har to barnehagebarn tror jeg det ville blitt behov for det ofte her. Ha en fortsatt super søndag!

Anonym sa...

Den sofaen har vi også! Men vi har byttet det hvite trekket med ett mørkegrått, bare for å få litt forandring :) Hvis du leter etter ny sofa har Bolia 50 % på Scandinavia sofaen denne uken :) Vet ikke om det er helt din stil, men det er jo ett kupp! :) Bare ett lite tips.
Ha en fin dag videre :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!