tirsdag 6. september 2011

sove søtt

Her håper jeg den lille etterhvert vil sove godt. Sengen flyttes inn til oss den første tiden, men eget rom det har han fått!


 

Vi er veldig fornøyde med gulvet. Det er hvit, mattlakket askeparkett. Det er utrolig lunt og godt og gå på -stor kontrast til de hvitmalte originale tregulvene som var her. Dette rommet var egentlig dobbelt så stort, nå har det blitt til to fine litt mindre rom- barnerom og gjesterom/kontor. 

Disse skal henges opp i taket etterhvert - uten lys!Sengen er redd opp, så nå kan egentlig bebisen bare komme!
Rommet er foreløpig ganske sterilt. Jeg skal kose meg fremover med innredning og ordning her inne, og på det andre nye rommet!

Her er det en skikkelig regnværsdag - pleddet og en kopp te passer fint i kveld!
Klem Ellen

4 kommentarer:

Monica sa...

Hei på deg.
For et koselig barnerom. Mange lekre detaljer.
Veldig flott stillben du har laget også til månedens høstutfordring hos Nib ;)
Ønsker deg en riktig fin kveld ;)

Tove `blogg verden sa...

Så hærlig med et klart rom til babyen kommer :) Vår minste sover fortsatt inne hos oss...holder på å bygge ut rom :) Slik går det når man får en attpåklatt ;) Nyt tiden frem over...MYE å glede deg til!!
Klem Tove

Lang Rekke sa...

Gulvet er superlekkert! For en koselig seng du har gjort istand også. Lykke, lykke til med siste bit av svangerskapet :)

Hilde K sa...

Så flink du er, Ellen Marie. Her i huset har lillemann ikke fått eget rom enda - og senga er ikke redd opp... så flink du er!! Din lille bebis kommer til å få det fantastisk på det rommet. Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!