lørdag 10. september 2011

soverom

Jeg har startet så smått med innredningen på soverommet vårt - endelig! 
Klesskapet er på plass, nesten - vi mangler dørknotter, og noe av tøyet vårt har ikke fått helt plass der inne enda. Taklampe, nye leselamper og nattbord har jeg ikke bestemt meg for enda. Det er skråtak på rommet så møbleringen er egentlig ganske gitt. Vi prøvde en natt sovende med hodeenden under vinduet, men det ble bare stress. Rullegardinen slamret frem og tilbake og jeg drømte om fugler og annet rart som kom seg inn og landet på meg!
Denne krakken har fulgt meg en stund, liker så godt at den er skikkelig velbrukt og at den har litt ymse malingsflekker. Den stod i par da jeg fant den, broren ble med hjem til en god venninne! Fungerer fint som nattbord, men tror jeg vil ha to like på hver side av sengen.Malm kommodene er supre synes jeg, god plass og enkle i formen. Den fine pinnen fant jeg bak huset, ser du at det er en L? Tenkte den kunne symbolisere litt "LO V E"! 
Lykten kjøpte jeg for en femtilapp på Åhlens i sommer, lampefoten er også kjøpt der for noen år siden, skjermen er fra Ikea.

Her ser du hvordan det så ut når vi var på visning. 


Det ser hvitt og nytt ut på bildene, men tapeten var veldig gammel, flekket og slitt. Gulvet trengte en skilkkelig omgang med pussing og maling. Det var malt rett oppå et lakket tregulv. Etter at vi fjernet det innebygde skapet fikk vi et mye større og luftigere rom.

Vi er strålende fornøyde med hvordan vi har fått det ihvertfall!


God helg til deg som er innom!
Klem Ellen

3 kommentarer:

Landcharm sa...

Flott resultat! En fin blogg du har også. Ønsker deg en fin helg!

Anonym sa...

Stilrent, rolig uttrykk og pent:) Morsomt å se før og etter-bilder:)

Høytrykk sa...

Så fint det var! Liker den rene stilen.

Gratulerer med finaleplass i NIB-utfordringen! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!