tirsdag 1. januar 2013

s t a t u s  p r e s e n s


Vår lille minijul er pakket bort. Det er ryddet og rengjort, og vi er klare for hverdagen. Blir egentlig godt og komme tilbake i de daglige rutinene igjen. Vi har ingen nyttårsforsetter, men er enige om kanskje litt mer trening og litt mindre av det søte... !
Vi har vært på husjakt en stund og den fortsetter også inn i 2013. Det er ikke lett og finne drømmehuset. Siden vi ikke tenker å bli boende her så altfor lenge til, blir det lite oppussingsprosjekter som settes i gang. Nå satser vi på å ha det som det er i dag og krysser fingre for tiden framover !

Ønsker dere alle et godt nyttår!
Klem


 

6 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Her står julen enda,samboer tviholder på 13.dag jul.. Så jeg må bare bite tenna sammen og holde ut noen dager til. Litt og litt ryker nok ut,merker nok ikke det;-) Fine bilder,deilig å starte med reint hus og blanke ark!

Mari Søttar Svendsen sa...

Kom tilfeldig over bloggen din :)
Nydelig blogg, hjem og lekre bilder.
Legger meg til som følger :)

Ps: sjekk ut give awayen min :)

*Mari*

Minmill sa...

Så spennende med husjakt. Ønsker deg lykke til og et godt nytt år i 2013. Kult sofabord forresten. Kan jeg spør om merke?

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint det er hos dere..
Jeg også er nyssgjerrig på sofabordet, det var fint, er selv ute etter et rundt et! Hvor har du kjøpt det?

Ha en fin lørdag...
klem

monika olsen sa...

Så fine bilder på bloggen;)Spennende med huskjøp!!Ikke lett å finne noe..Har lett lenge selv.Får håpe det dukker opp noe kjekt i 2013!!Har solgt vi da, så flytter om 2 uker til noe midlertidig...Må snakkes snart..klem

Flisan sa...

Lekre bilder :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Søk i denne bloggen

Velkommen tilbake!